En bra höst blir ännu bättre!

Hej på dig, hundägare!

I slutet kommer ett MYCKET BRA ERBJUDANDE till dig! 🙂

Efter att ha jobbat väldigt mycket som hundfrisör i ett år, med långa dagar och lite tid vid datorn, börjar nu mitt liv återgå till det normala med mer tid till Hundskola.NU! Det innebär en hel del spännande förändringar:

1. Du kommer att få se fler artiklar och tips inne på Lågstadiet.
2. Fler specialskolor kommer att se dagens ljus (har idéer till ett 20-tal!).
3. Jag kommer att uppgradera 2.0 Mellanstadiet till 2.1 Mellanstadiet.
4. Jag tittar på möjligheten att hålla webinarer inom olika hund-ämnen.

Under min tid som hundfrisör har jag dessutom funderat mycket på detta med sjuka hundar och genom att samla in kunskap från olika håll har jag skapat sidan http://friskare.hund.nu.

(Kom ihåg att ALLT jag skriver om när det gäller hundar, är hämtat från verkligheten utifrån möten och umgänge med hundratals, kanske tusentals hundar och hundägare. Övningarna är dessutom utformade utifrån mitt eget vardagsliv med hundar.)

Men det som just nu berör just DIG mest, är att jag kommer att uppgradera Mellanstadiet till att bli ännu mer inriktat på att hjälpa dig att bli en MEDVETEN hundägare. Denna uppgradering kommer att sjösättas söndagen den 10 november och den dagen kommer även priset att höjas till 199 kr/månad, eftersom kursen då kommer att innehålla alla de nya hund-insikter jag har samlat på mig under detta år.

Och det är nu det bästa kommer: Fram till och med lördagen den 9 november kommer du att kunna teckna dig som betalande medlem på Hundskola.NU! 2.0 Mellanstadiet till det gamla priset 159 kr/månad i 4 månader – och få tillgång till det nya materialet!

Hur då? undrar du kanske. Jo, genom att skicka mig ditt OMDÖME om den digitala hundkursen 2.0 Mellanstadiet som jag kan använda i min marknadsföring så får du som betalande medlem hela uppgraderingspaketet skickat till dig digitalt!

Skriv ditt omdöme på Facebook https://facebook.com/hund.nu eller https://facebook.com/hundskola.nu, inne på Lågstadiet http://hundskola.nu/vad-tycker-du-omdomen-fran-medlemmar.html eller skicka ett mail till ingela @ hund.nu (utan mellanslag). (Detta gäller ALLA betalande medlemmar på 2.0 Mellanstadiet, även dig som har köpt kursen för länge sedan!)

Alltså, fram t.o.m 9 november: För 159 kr/månad i 4 månader (nu eller tidigare) + ett skriftligt omdöme om Mellanstadiet från dig, får du tillgång till hela uppgraderade Hundskola.NU! 2.1 Mellanstadiet!

Ingela Melinder – din hundexpert på internet

PS. Om du någonsin har funderat på att betala för Mellanstadiet så passa på NU! Även om du inte kan genomföra kursen just nu, har du som betalande medlem livstids tillgång till kursen, så du kan göra övningarna närhelst det passar DIG! Bra va’!?

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: