Hundskola.NU! Lågstadiet är grunden i Hundskola.NU!-serien och HELT GRATIS!

Men läser du vidare här så inser du att du kan få FLER
nytänkande och nycklar till ett fantastiskt hundägande på ett väldigt enkelt sätt…​

Uppgraderat=bättre!

Om du uppgraderar ditt medlemskap så får du mycket mer hundkunskap och du får också lära dig ett förhållningssätt till hundar som gör att du kan lösa dina hundutmaningar på egen hand!

Lär dig allt om hur…

  • LÄTT det är att uppfostra hundar!
  • LÄTT det är att få hundar att göra som man vill!
  • LÄTT det är att få den perfekta hunden!

Det är enkelt…

… att fostra och träna hundar – men du behöver någon som leder dig in på rätt spår.

Med Hundskola.NU! 2.1 Mellanstadiet får du 4 månader av oslagbar hundkunskap, unik i sitt slag. Du får en pedagogisk e-hundkurs som är speciellt utformad och noga uttänkt för att göra dig till den bästa hundägare du kan bli!

Allt om hur medlemskapet på 2.1 Mellanstadiet fungerar hittar du HÄR!

Du är värd…

…att bli en fantastisk hundägare! Du är värd att få den bästa hund du kan få, genom att få veta hemligheterna bakom hundlogisk hundfostran. Och det är inte vad du tror! Det är inte vad som visas på tv eller skrivs i hundböcker – de flesta tv-program och hundböcker gör mer skada än nytta!

Teckna dig för 4-månaderskursen 2.1 Mellanstadiet och upptäck samma hemligheter som jag har ägnat de senaste 15 åren åt att klarlägga.För endast 199 kr/månad får du lära dig enkla, kraftfulla övningar som underlättar hela ditt hundliv, du får unik hundkunskap som förbättrar hela ditt hundägande och du får så många aha-upplevelser att du inte tror dina ögon!

Läs mer…Ytterligare 4 månader av unika hundkunskaper och aha-upplevelser!

Den naturliga fortsättningen för dig som upptäckt enkelheten i att uppfostra hundar.
Få fullständig insikt i hur en hund fungerar. Du får kunskaper i etologi och hundspråk på ett sätt som du bara hittar här på Hundskola.NU!

Ge dig själv gåvan att få en heltäckande förståelse för djuret hund i människovärlden!Här får du den personliga knorren på hela din Hundskola.NU!-utbildning!

Kursen hur du håller din hund frisk är dessutom helt enkelt häpnadsväckande!