Om Hundskola.NU!

Hundskola.NU!

Om mig

Mitt namn är Ingela Melinder. Jag har över 30 års erfarenhet av över 20 hundar, 20 års uppfödarerfarenhet av över 23 kullar (schnauzer p&s) samt erfarenhet av 25 års hundägarcoachning. Jag har också gedigen utbildning som hundpsykolog och inom etologi. Vill du veta mer om mig kan du läsa på hund.nu

Sedan 2007 har jag skrivit ner mina tankar om hundar på min blogg HUND.nu, men burit på en idé om en hundskola på internet i många år. Det är den idén som nu har blivit verklighet i form av Hundskola.NU!

Om Hundskola.NU!

Den största anledningen till idén om Hundskola.NU! är att jag vill att du som hundägare ska upptäcka och inse hur enkelt det egentligen är att träna och uppfostra hundar, bara man förstår hundlogik. Och all utbildning på Hundskola.NU! utgår från denna hundlogik.

Hundskola.NU! fungerar som valpkurs, som utbildning för dig som har en unghund och definitivt för dig som har en vuxen hund – åldern på din hund spelar ingen roll, du kommer att hitta saker i Hundskola.NU! som du inte har stött på någon annanstans! Det är en digital hundkurs uppdelad i flera nivåer där jag som hundpsykolog, hundbeteendekonsult och hundägarcoach delar med mig av mina kunskaper inom vardagslydnad.

  • Hundskola.NU! är en medlemssida där 1.0 Lågstadiet är första nivån och helt GRATIS. Här får du enklare hundkunskap som kan hjälpa dig framåt i ditt hundägande.
  • 2.0 Mellanstadiet är andra nivån och består av 4 månaders betalt medlemskap där du får en otroligt bra hundägargrund att stå på.
  • Fortsätter du sedan med 4 månaders 3.0 Högstadiet får du i stort sett allt du behöver för att få ett enkelt och fantastiskt liv med hund.
  • Vill du sedan gå djupare in i förståelsen av hur hundar tänker och fungerar är det dags för 2 månader med 4.0 Gymnasiet.
  • Och för dig som verkligen vill komma vidare med ditt hundägarskap erbjuds du sedan 2 månader med 5.0 Universitetet V.I.P.

Har du en gång köpt en kurs kommer du att ha livstids tillgång till den, vilket också gör att jag kan ge dig tillgång till uppdateringar och förbättringar som görs. Det gör också att du inte behöver spara kursen på din hårddisk om du inte vill, utan du kan enkelt hämta in kunskapen när du behöver den. Kom bara ihåg att spara dina inloggningsuppgifter på ett ställe där du hittar dem :-).

Det enda du behöver göra för att bli medlem är att fylla i formuläret nedan och klicka på knappen ‘Bli medlem!’

 

 

 Hundskola.NU!